Michael Jackson BG
Michael Jackson BG

Българският форум за истинските почитатели на легендарния Крал на поп музиката и най-великия ентъртейнър за всички времена Майкъл Джаксън
ИндексТърсенеРегистрирайте сеВход

Share | 

 Lisa Stansfield - The Complete Collection (6CDs)

Go down 


Брой мнения : 399
Join date : 17.09.2009

ПисанеЗаглавие: Lisa Stansfield - The Complete Collection (6CDs)   Съб Сеп 19, 2009 1:17 pm

Една от най-успешните певици през 90-те с бокс-сет, състоящ се от почти всичките й студийни албуми, плюс диск с някои редки песни... Мисля, че ще е интересно да ги чуем. Smile

Lisa Stansfield - The Complete Collection (6CDs)

Lisa Stansfield - The Complete Collection (6CDs)
MP3 320 Kbps | Release Date: July 8, 2003 | Time: 05:47:12 | 981.58 Mb
Genre: Pop, Soul, Disco, Dance, Rock | Label: Sony/Bmg Int'l


CD-1: Affection
01. This Is The Right Time
02. Mighty Love
03. Sincerity
04. The Love In Me
05. All Around The World
06. What Did I Do To You (7' Version)
07. Live Together
08. You Can't Deny It (US Version)
09. Poison
10. When Are You Coming Back
11. Affection
12. Wake Up Baby
13. The Way You Want It
14. People Hold On (Single Mix) feat. Coldcut
15. My Apple Heart
16. Lay Me Down
17. Something's Happenin

CD-2: Face Up
01. I've Got Something Better
02. Let's Just Call It Love
03. You Can Do That
04. How Could You
05. Candy
06. I'm Coming To Get You
07. 8-3-1
08. Wish On Me
09. Boyfriend
10. Don't Leave Me Now I'm In Love
11. Didn't I
12. Face Up
13. When The Last Sun Goes Down
14. All Over Me
15. Can't Wait To
16. You Get Me

CD-3: Lisa Stansfield
01. Never Gonna Fall
02. The Real Thing
03. I'm Leavin'
04. Suzanne
05. Never, Never Gonna Give You Up
06. Don't Cry For Me
07. The Line
08. The Very Thought Of You
09. You Know How To Love Me
10. I Cried My Last Tear Last Night
11. Honest
12. Somewhere In Time
13. Go Me Missing You
14. Footsteps
15. People Hold On (Bootleg Mix)
16. Breathtaking
17. Baby Come Back

CD-4: Real Love
01. Change
02. Real Love
03. Set Your Loving Free
04. I Will Be Waiting
05. All Woman
06. Soul Deep
07. Make Love To Ya
08. Time To Make You Mine
09. Symptoms Of Loneliness & Heartache
10. It's Got To Be Real
11. First Joy
12. Tenderly
13. A Little More Love
14. Whenever You're Gone
15. Everything Will Get Better
16. Change (Frankie Knuckles Remix)

CD-5: So Natural
01. So Natural
02. Never Set Me Free
03. I Give You Everything
04. Marvellous And Mine
05. Goodbye
06. Little Bit Of Heaven
07. Sweet Memories
08. She's Always There
09. Too Much Love Makin'
10. Turn Me On
11. Be Mine
12. In All The Right Places
13. Wish It Could Always Be This Way
14. Gonna Try It Anyway
15. Dream Away (w,Baby Face)
16. So Natural (No Preservatives Mix)

CD-6: Bonus disc - Live/Rare/Mixed
01. There Was I
02. Dirty Talk
03. The Answer
04. Sing It
05. Big Thing
06. Tenderly (Live)
07. Live Together,Young Hearts (Live)
08. People Hold On (Full Disco Mix)
09. Change (Driza Bone Remix)
10. Live Together (Massive Attack Mix)

Download links:
Download from HotFile

Download from FileFactory
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part01_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part02_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part03_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part04_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part05_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part06_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part07_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part08_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part09_rar
filefactory.com Lisa_Stansfield_6CD_part10_rar

Interchangeable Links No Mirror
Върнете се в началото Go down
Lisa Stansfield - The Complete Collection (6CDs)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Michael Jackson BG :: Music :: Download Mania-
Идете на: