| DANGEROUS!The Album | |
|
+4gerigugi madonkata valiamj madonna_mj 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
madonna_mj
Брой мнения : 133 Join date : 17.09.2009 Age : 30
| |
| |
valiamj
Брой мнения : 101 Join date : 17.09.2009 Age : 46 Местожителство : София
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 10:22 pm | |
| Най -любимата ми ера, най-любимият ми албум,последван от турне! Знаменито!!!Велика година ! Нямам любима песен,защото всичко ми харесва! Перфектен е! | |
|
| |
madonkata
Брой мнения : 103 Join date : 17.09.2009
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 10:42 pm | |
| ЕЕЕЕ,ти пък да не видиш нещо Най-слушаният от мен Майкълски албум,първият албум на Майкъл с който съм се сблъскала,сигурно и първият концерт който съм гледала е бил от това турне...вече не помня.Знам,че концерта от 92 в Румъния много го излъчваха по националната телевизия и както не веднъж съм казвала аз го гледАх с интерес,защото ми беше супер странно "Защо всички тези каки и батковци припадат?" ('92 съм била на 9 години) всичките ми детски спомени са свързани предимно с Dangerous,сантиментален за мен албум... | |
|
| |
gerigugi
Брой мнения : 159 Join date : 26.09.2009 Age : 43 Местожителство : София
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 10:51 pm | |
| И на мен това ми е най-най- любимият ми албум на Майкъл, а турнето е невероятно. Иска ми се и аз да съм била там. Затова и много често си го пускам. | |
|
| |
kimjackson
Брой мнения : 450 Join date : 17.09.2009 Age : 49 Местожителство : Испания
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 10:59 pm | |
| И за мен е сантиментален,но причините са малко по-различни. Първият албум,който очаквах/купих си го на 3.12.1991 от фоаето на един хотел в Русе /!Black Or White е първата нова песен на Майкъл,на която пищях!Първата ми любимка от албума беше Keep The Faith,защото много ми напомняше на Man In The Mirror и защото не бях чувала останалите/и до сега ми е сред НАЙ-/!После Heal The World стана моята песен от албума и една от най-любимите ми изобщо! Dangerous tour е първата ми разбита илюзия,свързана с Майкъл и първата ми прекрасна среща с него и магията му! Та,този албум и този период са на второ място в личната ми фенска класация! | |
|
| |
carrottopdot
Брой мнения : 276 Join date : 17.09.2009 Age : 55 Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 11:15 pm | |
| Много,ама много любим албум ми е.В него няма песен,която да не харесвам (хм,може би една само,ама карай).Брилянтен албум,красив Майкъл,мноооого страст. | |
|
| |
MJGeorge
Брой мнения : 52 Join date : 24.09.2009 Age : 43 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Съб Окт 03, 2009 11:34 pm | |
| абсолютно споделям досегашните мнения,един новаторски албум,едно ново звучене на Майкъл. И НЕ ЧЕ СЕ ХВАЛЯ АМА ИМАМ КОЛЕКЦИОНЕРСКОТО ИЗДАНИЕ , ДИРЕКТНО ОТ ЩАТИТЕ ! | |
|
| |
kimjackson
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Нед Окт 04, 2009 1:11 am | |
| - MJGeorge написа:
- абсолютно споделям досегашните мнения,един новаторски албум,едно ново звучене на Майкъл.
И НЕ ЧЕ СЕ ХВАЛЯ АМА ИМАМ КОЛЕКЦИОНЕРСКОТО ИЗДАНИЕ , ДИРЕКТНО ОТ ЩАТИТЕ ! Ха,не,ти не се хвалиш! Бравос! Любимата ти песен от албума? | |
|
| |
MJGeorge
Брой мнения : 52 Join date : 24.09.2009 Age : 43 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Нед Окт 04, 2009 1:31 am | |
| хм,трудно избирам песни на Майкъл,зависи от настроението ми. но най-вече GIVE IN TO ME , на моменти са JAM , WHO IS IT , WILL YOU BE THERE , REMEMBER THE TIME , DANGEROUS . а напоследък GONE TOO SOON май слушам най-много. | |
|
| |
madonkata
| |
| |
kimjackson
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Нед Окт 04, 2009 10:19 am | |
| - MJGeorge написа:
- хм,трудно избирам песни на Майкъл,зависи от настроението ми.
но най-вече GIVE IN TO ME , на моменти са JAM , WHO IS IT , WILL YOU BE THERE , REMEMBER THE TIME , DANGEROUS . а напоследък GONE TOO SOON май слушам най-много. Ами,да,как се избира от този албум/изобщо от неговите песни/?! - madonkata написа:
- Хахахаха,Heal the world....малиййй бях 4 клас...и съм го казвала на доста от тук присъсващите,но това за мен тогава беше най-романтичната песен Сигурно,защото текста ми е звучал бла бла бла бла,просто не знаех добре английски...а пък признайте,че мелодията си беше романтична
Хахаха...няма да кажа нищо ново,но ти си луда! | |
|
| |
valiamj
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Нед Окт 04, 2009 7:55 pm | |
| И аз имам оригиналния Danbgerous CD и DVD! | |
|
| |
madonkata
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Нед Окт 04, 2009 7:56 pm | |
| - kimjackson написа:
- MJGeorge написа:
- хм,трудно избирам песни на Майкъл,зависи от настроението ми.
но най-вече GIVE IN TO ME , на моменти са JAM , WHO IS IT , WILL YOU BE THERE , REMEMBER THE TIME , DANGEROUS . а напоследък GONE TOO SOON май слушам най-много. Ами,да,как се избира от този албум/изобщо от неговите песни/?!
- madonkata написа:
- Хахахаха,Heal the world....малиййй бях 4 клас...и съм го казвала на доста от тук присъсващите,но това за мен тогава беше най-романтичната песен Сигурно,защото текста ми е звучал бла бла бла бла,просто не знаех добре английски...а пък признайте,че мелодията си беше романтична
Хахаха...няма да кажа нищо ново,но ти си луда! Мерси,Кимчи, и аз те обичам | |
|
| |
dan4eto_l
Брой мнения : 97 Join date : 20.09.2009 Age : 44
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Вто Окт 06, 2009 2:59 am | |
| Това беше първият албум ,който ми купиха нашите.Беше в началото на пролетната ваканция през април 1992г.Слушах го нонстоп.Най-слушания и много , ама много обичан | |
|
| |
kimjackson
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Вто Окт 06, 2009 8:05 am | |
| - dan4eto_l написа:
- Това беше първият албум ,който ми купиха нашите.Беше в началото на пролетната ваканция през април 1992г.Слушах го нонстоп.Най-слушания и много , ама много обичан
Иеее!Ти си от нашето поколение фенове! | |
|
| |
valiamj
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album Вто Окт 06, 2009 10:40 pm | |
| Аз помня как седях и слушах Гласът на Америка за да запиша Black or white или някоя друга от Dangerous . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: DANGEROUS!The Album | |
| |
|
| |
| DANGEROUS!The Album | |
|