Брой мнения : 159 Join date : 26.09.2009 Age : 43 Местожителство : София
Заглавие: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 6:58 pm
gerigugi
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 7:08 pm
Ще ми бъде много интересно да разбера вашите мнения за тези клипчета.
billie_jean
Брой мнения : 438 Join date : 17.09.2009 Age : 36 Местожителство : София
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 7:25 pm
За огромно съжаление... той не е жив!!!
valiamj
Брой мнения : 101 Join date : 17.09.2009 Age : 46 Местожителство : София
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 7:28 pm
Дали е така незнаем !
cveti_jackson
Брой мнения : 112 Join date : 19.09.2009 Age : 29
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 9:29 pm
valiamj написа:
Дали е така незнаем !
ДА! Ей сега и аз ще ви понахраня...
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 9:35 pm
Последната промяна е направена от cveti_jackson на Нед Окт 04, 2009 10:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Нед Окт 04, 2009 9:41 pm
billie_jean написа:
За огромно съжаление... той не е жив!!!
Моля ви се поне веднъж ми отговорете на един въпрос: От къде сте сигурни? Моля ви много искам да знам от къде сте сигурни!
kimjackson
Брой мнения : 450 Join date : 17.09.2009 Age : 49 Местожителство : Испания
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 1:00 am
Докато прегледам всичките клипчета ще стане утре... Цвети,а ти с какво си сигурна в обратното?!Аз съм казвала вече най-силният си/смятам/аргумент.Майкъл НЕ МОЖЕ да нарани нито децата си,нито феновете си!!!Да предположим,че децата знаят тайната,защо тогава на церемонията Бланкет беше толкова уплашен?!Имам и още един въпрос-как ще се укрие човек като Майкъл?!
madonkata
Брой мнения : 103 Join date : 17.09.2009
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:11 am
Напълно подкрепям Ким.Майкъл никога не би причинил това на децата си.Не може тези деца така да страдат и всичко това да е театър.Децата са най-невинните същества и всичко при тях е толкова истинско.А и феновете му...той знаеше,как всички чакат неговите концерти...Съжалявам,но Майкъл е мъртъв и никой не може да го върне
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:28 am
kimjackson написа:
Докато прегледам всичките клипчета ще стане утре... Цвети,а ти с какво си сигурна в обратното?!Аз съм казвала вече най-силният си/смятам/аргумент.Майкъл НЕ МОЖЕ да нарани нито децата си,нито феновете си!!!Да предположим,че децата знаят тайната,защо тогава на церемонията Бланкет беше толкова уплашен?!Имам и още един въпрос-как ще се укрие човек като Майкъл?!
Кой казал,че съм сигурна 100 на 100? Просто знам,че вие СЪВСЕМ изключвате вероятността той да е жив и аз това не мога да ви разбера! Бланкет може да е бил тъжен,защото просто баща му не е там сега и няма да бъде с тях седмици... Как ще се укрие ли? ПХАХАХА ми лесно...
НЯМА НЕВЪЗМОИЖНИ НЕЩА и още нещо това се изтърка вече,че не би направил онова,не би направил това.....ами добре айде дай да умре наистина за да не ни нарани...ами моля ви се никой не знае какво се е случило НИКОЙ ОСВЕН ТЯХ Аз не изключвам възможността той да е умрял,но на базата на случилото съм склонна по да вярвам на това че е жив! И както ти викаш,че до утре ще ги гледаш тези клипчета ами ако искаш да разбереш защо вярваме че е възможно да е жив-изгледай ги........ И ми отговори на един въпрос: Защо не съдят доктора? Ох сигурно ще ми отговориш,че все още правят разследване Ако това е отговора просто това което казваш е смешно..поне за мен.
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:29 am
kimjackson написа:
Кой казал,че съм сигурна 100 на 100? Просто знам,че вие СЪВСЕМ изключвате вероятността той да е жив и аз това не мога да ви разбера! Бланкет може да е бил тъжен,защото просто баща му не е там сега и няма да бъде с тях седмици... Как ще се укрие ли? ПХАХАХА ми лесно...
НЯМА НЕВЪЗМОИЖНИ НЕЩА и още нещо това се изтърка вече,че не би направил онова,не би направил това.....ами добре айде дай да умре наистина за да не ни нарани...ами моля ви се никой не знае какво се е случило НИКОЙ ОСВЕН ТЯХ Аз не изключвам възможността той да е умрял,но на базата на случилото съм склонна по да вярвам на това че е жив! И както ти викаш,че до утре ще ги гледаш тези клипчета ами ако искаш да разбереш защо вярваме че е възможно да е жив-изгледай ги........ И ми отговори на един въпрос: Защо не съдят доктора? Ох сигурно ще ми отговориш,че все още правят разследване Ако това е отговора просто това което казваш е смешно..поне за мен.
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:38 am
Ох не не безнадежен случай сте....даже то няма смисъл от тази тема....
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:54 am
Аз даже трябва да не пиша вече по такива теми във форуми,в които няма поне един човек със съмнение.....е да Валка е единствена и аз и Пъблик ама те не са като мен да пишат по тази тема във форуми в които е безнадеждно... Така че трябва да се спра
LOCKY
Брой мнения : 399 Join date : 17.09.2009
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 2:59 am
Цвети, я да не ти пука!
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 3:17 am
LOCKY написа:
Цвети, я да не ти пука!
Всъщност прав си! Все пак трябва да устоявам на различни мения
gerigugi
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 3:23 am
Цвети, не се връзвай толкова много на хорските мнения. Пуснах тази тема, защото в клипчетата видях различна гледна точка на случилото се и просто исках да видя какво мислите и вие. Мен лично ме накраха да се замисля дали е възможно да са истина. Все пак ние нямаме преки доказателства нито дали е жив, нито дали е мъртъв. Но той е човек-легенда, а тях слуховете ги преследват не само в живота, но и след това. Хубавото в тези клипчета е, че видях кадри с Майкъл, които не бях виждала досега.
kimjackson
Брой мнения : 450 Join date : 17.09.2009 Age : 49 Местожителство : Испания
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 4:14 am
Успях да изгледам само първите две клипчета/върша хиляда неща/,които не ме убедиха в нищо... Да,никой не знае нищо със сигурност.Аз ти уважавам мнението Цвети,нищо не казвам против.Задавам си и аз въпроса защо доктора си диша на свобода,но това не ми е доказателство за това,че Майк е жив!И да,разследва се,надявам се!... Не е въпроса само във външността как ще се укрие Майкъл!Нали са замесени много хора,а вярваш ли,че всеки би опазил тайната?А сума ти и документи...Това не е някаква си игра... Сърцето ми плаче,в сънищата ми Майкъл е тъжен...Нямам усещане да е жив....Не знам какво по-вече да ти кажа.Замисляла съм се как ще реагирам,ако се окаже жив,но не ми се вярва просто.
emi4ka72
Брой мнения : 29 Join date : 17.09.2009 Age : 52 Местожителство : Plovdiv
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 5:38 am
Да си призная честно раздвоена съм.До сега твърдо вярвах,че Майкъл наистина вече не е жив,и че трябва да се примиря с тази истина,но съмнения винаги има,а и след тези клипове още повече.Струва ми се нереално всичко това да е инсценировка независимо какви са подбудите,но в действителност има много въпросителни.които висят около смъртта му,погребението, възпоменания и т.н.Странно е поведението на хората,които са му били най-близки (изключвам децата ),защото е странно да се смееш на погребението на най-близкият ти приятел,да позираш пред камерата щастлив след като си дръпнал реч за да го възхваляваш (яд ме хвана на Брук Шийлдс )...Не знам започвам да се обърквам сама.Знам,че е мъртав,за което още скърбя,иска ми се да е жив,но ако е инсценирано няма да е нашият Майкъл..... ?????
valiamj
Брой мнения : 101 Join date : 17.09.2009 Age : 46 Местожителство : София
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 3:13 pm
Цвети, продължавай, аз съм на твоя страна! Знаеш, че и аз мисля,че цялата история е странна и няма да скрия да споделя отново, че вярвам,че Майкъл е жив.Не преставаъ да пишеш по темата!
PublicEnemy
Брой мнения : 60 Join date : 19.09.2009 Age : 47 Местожителство : В.Търново
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 3:44 pm
Както каза Цвети, аз още от началото следя варианта Майкъл да е жив. Още не съм изгледал тези клипчета. Не ми остава време, но ще го направя. Не твърдя, че е Майкъл е жив, но не го и отхвърлям. Напълно би било в негов стил. Знаем колко много обича Майкъл да прави номера. Знаем също колко много иска да бъде оставен на мира и да може да прави каквото си иска. Не е толкова трудно да се скрие, ако въобще е необходимо да се крие. Както казах в темата по въпроса в Musicology, колко му е да си се разхожда с черната маска на лицето и да си се прави на имитатор на самия себе си. Какви биха били причините да го направи освен желанието да бъде оставен намира? Могат да бъдат и чисто финансови. Каква беше реалността преди 25.06? Бързи изчисления - оказва се, че задълженията му са близо 400 млн. $. Концертите This Is It са с печалба за Майкъл, както обявиха след разпродажбата на билетите, около 40-50 млн $. Да кажем, че щеше да се засили интересът към албумите, но пак нямаше да е това, което стана. След това успешен, но не хипер успешен филм и саундтрак. Нов албум 2010 година, който критиката и публиката щяха да гледат под микроскоп. Нали все пак е завръщането на Краля! И печалбите пак нямаше да могат да покрият задълженията. Сега: над 200 млн. $ приходи от продажба на стари албуми.Според неофициални източници от 60те млн.$ платени от Сони за видео записите, 80% отиват за Michael Jackson Family Trust. Филмът This Is It ще е 100% бокс офис хит. Както и саундтракът. Официално сингълът This Is It се очаква да счупи рекорда от 50 млн. копия на Елтън Джон и Candle In The Wind за най-продаван сингъл. Тук някъде задълженията вече ще са минало за има-няма половин година. Освен това си мисля, че This Is It песента ще бъде номинирана за Оскар за оригинална песен от филм (награда, която липсва в колекцията на Майкъл). От сега нататък всяко нещо с марката "Майкъл Джаксън" ще е касов хит. О, забравих да кажа - точно сега излезе супер успешния бокссет с дигитално преработените класически албуми на Битълс, който срази класациите и генерира доста добър приход за кратко време. Познайте къде отиват 50% от парите... Колко страхотно би било да съм прав, и Майкъл сега да седи някъде и да потрива доволен ръце. Лошото е, че и да е жив - никога няма да го разберем със сигурност. За мен най-сигурният агрумент, че Майкъл е жив е ако д-р Мъри се измъкне леко от цялата история.
cveti_jackson
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 7:44 pm
PublicEnemy написа:
Както каза Цвети, аз още от началото следя варианта Майкъл да е жив. Още не съм изгледал тези клипчета. Не ми остава време, но ще го направя. Не твърдя, че е Майкъл е жив, но не го и отхвърлям. Напълно би било в негов стил. Знаем колко много обича Майкъл да прави номера. Знаем също колко много иска да бъде оставен на мира и да може да прави каквото си иска. Не е толкова трудно да се скрие, ако въобще е необходимо да се крие. Както казах в темата по въпроса в Musicology, колко му е да си се разхожда с черната маска на лицето и да си се прави на имитатор на самия себе си. Какви биха били причините да го направи освен желанието да бъде оставен намира? Могат да бъдат и чисто финансови. Каква беше реалността преди 25.06? Бързи изчисления - оказва се, че задълженията му са близо 400 млн. $. Концертите This Is It са с печалба за Майкъл, както обявиха след разпродажбата на билетите, около 40-50 млн $. Да кажем, че щеше да се засили интересът към албумите, но пак нямаше да е това, което стана. След това успешен, но не хипер успешен филм и саундтрак. Нов албум 2010 година, който критиката и публиката щяха да гледат под микроскоп. Нали все пак е завръщането на Краля! И печалбите пак нямаше да могат да покрият задълженията. Сега: над 200 млн. $ приходи от продажба на стари албуми.Според неофициални източници от 60те млн.$ платени от Сони за видео записите, 80% отиват за Michael Jackson Family Trust. Филмът This Is It ще е 100% бокс офис хит. Както и саундтракът. Официално сингълът This Is It се очаква да счупи рекорда от 50 млн. копия на Елтън Джон и Candle In The Wind за най-продаван сингъл. Тук някъде задълженията вече ще са минало за има-няма половин година. Освен това си мисля, че This Is It песента ще бъде номинирана за Оскар за оригинална песен от филм (награда, която липсва в колекцията на Майкъл). От сега нататък всяко нещо с марката "Майкъл Джаксън" ще е касов хит. О, забравих да кажа - точно сега излезе супер успешния бокссет с дигитално преработените класически албуми на Битълс, който срази класациите и генерира доста добър приход за кратко време. Познайте къде отиват 50% от парите... Колко страхотно би било да съм прав, и Майкъл сега да седи някъде и да потрива доволен ръце. Лошото е, че и да е жив - никога няма да го разберем със сигурност. За мен най-сигурният агрумент, че Майкъл е жив е ако д-р Мъри се измъкне леко от цялата история.
Браво за поста! За последното изречение и за мен най-голямото доказателство,че Майкъл е жив е това! И според мен на там отива работата...
carrottopdot
Брой мнения : 276 Join date : 17.09.2009 Age : 55 Местожителство : sofia
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 7:59 pm
А многото самоубийства на фенове?Дали Майкъл би го допуснал?Дали би допуснал и децата му да страдат по този начин?На всички ни се иска той да е жив,повярвайте.За съжаление не вярвам да е така. Но ти Цвети не губи надежда.Винаги трябва да има такава
PublicEnemy
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 8:14 pm
carrottopdot написа:
А многото самоубийства на фенове?Дали Майкъл би го допуснал?Дали би допуснал и децата му да страдат по този начин?На всички ни се иска той да е жив,повярвайте.За съжаление не вярвам да е така. Но ти Цвети не губи надежда.Винаги трябва да има такава
Майкъл не е предполагал, че ще се стигне до самоубийства и ако можеше би го предотвратил. А кой казва, че децата му страдат? Ако той е жив - те знаят това.
Цвети, още не знаем дали Мъри ще се измъкне. Разследването тече в момента. Последно е разпитвана майката на последното дете на Мъри, с която той живее.
gerigugi
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 8:38 pm
Дано това разследване, което се води да даде някакви отговори на хората, а не непрекъснато да се спекулира. Нека бъде оставен на мира, където и да е. Разбира се няма да има по-хубаво нещо от това да е жив и да се завърне. Но както бяха казали (написали) в едно от клипчетата Good new don't sell.
PublicEnemy
Заглавие: Re: Michael is still alive! Fan videos Пон Окт 05, 2009 8:44 pm
gerigugi написа:
Разбира се няма да има по-хубаво нещо от това да е жив и да се завърне.
И да е жив НИКОГА няма да се завърне - НИКОГА. Ще си ни останат само спекулациите и надеждите.