хаха, вчера като се прибрах при родителите ми порових, в няколко шкафа и намерих тефтерите със залепени картички и написани текстове на песните на Майкъл. И старите пожълтели плакати и изрезките от вестниците (от 1994 г.на тези, на които има дата) и от списание Браво, на немски. Бях ги забравила, а имам цял вестник наречен Джако. Но апарата ми не е тук, така че по нататък ще сложа и снимки. Ама страшно много им се зарадвах
BJ
Брой мнения : 133 Join date : 19.09.2009 Age : 46 Местожителство : Пловдив
Looking well after having heart surgery earlier this month, Elizabeth Taylor went to Halloween Horror Nights at Universal Studios in Los Angeles -- along with two of Michael Jackson's kids, Paris and Prince
kimjackson
Брой мнения : 450 Join date : 17.09.2009 Age : 49 Местожителство : Испания
Заглавие: Re: Michael Forever (MJJ Чат) Нед Окт 18, 2009 12:30 am
Хубаво ми е,че децата се забавляват точно като тати си!
Според слуховете Майкъл Джексън е оставил на любимото си шимпанзе Бабълс над 1,5 милиона долара в завещанието си.
Въпреки това обаче, животното до момента не е получило нито цент, пише в. "Дейли стар", предаде БТА.
Певецът е предвидил огромната сума, за да осигури бъдещето на 27-годишния си любимец.
Бабълс живее в резерват, където е отведен през 2003 г., след като става твърде агресивен.
Боб Дън, който навремето урежда осиновяването на маймуната от Майкъл Джексън, сега отново е поел грижите за нея.
По думите му обаче семейството на Краля на попа не проявява никаква загриженост за любимото му шимпанзе и за него досега не е отпуснат и цент от голямата сума, завещана му от певеца.
"Никой от семейство Джексън не ни е потърсил, а и не смятам, че ще го направи", казва Боб Дън.
"Майкъл Джексън ще се обърне в гроба, ако бъдещето на Бабълс не бъде осигурено", казва източник от обкръжението на покойния Крал на попа.
MJGeorge
Брой мнения : 52 Join date : 24.09.2009 Age : 43 Местожителство : Добрич
след това което видях на клипчето се върнах в дните назад и по точно но 26.06 сутринта когато мъж ми ми съобщи тъжната новина за Майкъл тогава така изкрещях че това което ми каза НЕ ИСКАХ да е истина
kimjackson
Брой мнения : 450 Join date : 17.09.2009 Age : 49 Местожителство : Испания
Не знам от кога е записа,но наша Теди може да каже по-вече за този вариант на песента.
rumyana написа:
след това което видях на клипчето се върнах в дните назад и по точно но 26.06 сутринта когато мъж ми ми съобщи тъжната новина за Майкъл тогава така изкрещях че това което ми каза НЕ ИСКАХ да е истина
И като сме тръгнали тук да пускаме клипчета,свързани с Майкъл...Вижте,по-точно чуйте това момиченце как пее With A Child´s Heart!!!Цялата настръхнах!!!